ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ >>>>

Μερικά λόγια για το ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ. Ήταν ένα παλιό όνειρο, θαμπωμένο από τα χρόνια, όμως κανένα παιδικό όνειρο δεν χάνεται έτσι εύκολα.
Η απόφαση να επιστρέψω στις ρίζες, στον τόπο μου, είχε σκοπό, να δώσει ζωή στο χωριό μας μαζί με την ελπίδα της συνέχειας.
Η παραδοσιακή Ταβέρνα έγινε, αρχικά, για να έχουν την ευκαιρία οι λίγοι σεβαστοί γέροντες που απέμειναν, να ξαναβρεθούν και πάλι μαζί στη λιακάδα ή δίπλα στο αναμμένο τζάκι το χειμώνα. Ταυτόχρονα, έγινε και το σημείο συνάντησης, ανάπαυσης και διασκέδασης των εκατοντάδων επισκεπτών του ηφαιστείου.
Πίστευα, ότι η προσπάθεια αυτή έπρεπε να συνεχιστεί με τη δημιουργία του Ανοιχτού Θεάτρου, ήθελα να χαρίσω στον ονειρικό αυτό τόπο ήχους, φωνές και χρώματα.
Το αποτέλεσμα δικαίωσε το μόχθο και την αγωνία της υλοποίησης αυτού του ονείρου,συνεχίζουμε, βελτιώνοντας το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών, αυστηρά προσηλωμένοι στην ποιότητα και στην αυθεντικότητα των παρουσιάσεων, οι οποίες, όπως θέλουμε να ελπίζουμε, θα πολλαπλασιαστούν, ώστε τα καλοκαίρια μας να είναι γεμάτα νύχτες Πολιτισμού και χαράς.

All rights reserved: Ioannou 2012
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2012

 
     
    
     ΘΕΑΤΡΟ
     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
     ΧΑΡΤΗΣ
     
    
                            

 

 

 

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΤΑΒΕΡΝΑ "ΟΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ"
Υπεύθυνος: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
email:mail@methanavolcano.gr
mob.+30 697 771 5676

ΞΕΝΩΝΑΣ "ΑΡΣΙΝΟΗ"
Μεγαλοχώρι, Μέθανα
Υπεύθυνη: DORTE MADSEN
email: mail@methanavolcano.gr
mob. +30 698 058 6086, 22980 92232


*ΑΡΧΙΚΗ

*ΤΑΒΕΡΝΑ
*ΞΕΝΩΝΑΣ
*ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
*ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Δρομολόγια
Πλοίων και Λεωφορείων

              Υλοποίηση: skWebSolution